Een beetje hulp?

Je veux recevoir un catalogue, comment dois-je procéder ?

U kunt een van onze adviseurs vragen om u een catalogus te sturen door de camping van uw keuze te bellen. U kunt het ook online bekijken en downloaden.

Wie kan een reservering maken?

De persoon die de reservering maakt moet minstens 18 jaar oud zijn, juridisch in staat zijn om een contract af te sluiten volgens onze algemene huurvoorwaarden en moet de waarheidsgetrouwheid en juistheid van de informatie garanderen. Minderjarigen moeten vergezeld worden van hun wettelijke voogd.e juridiquement de contracter conformément à nos conditions générales de location et doit garantir la véracité et l’exactitude des informations. Les personnes mineures doivent obligatoirement être accompagnées de leur responsable légal.

Hoe profiteert u van de speciale aanbieding 7=6 *?

Om gebruik te maken van de speciale aanbieding 7=5 of 7=6 (betaal 5 nachten en u kunt 6 of 7 nachten voor dezelfde prijs doorbrengen), wordt de actie automatisch berekend onder voorbehoud van beschikbaarheid voor elke reservering op de door u gekozen datum op de camping en een verblijf voor de accommodatie waarop de actie betrekking heeft. Als u rechtstreeks bij onze adviseurs boekt, passen zij deze aanbieding ook toe. Aanbiedingen en promoties zijn niet retroactief en kunnen niet worden gecombineerd. 2 nachten gratis op een verblijf van 1 week in minimum verhuur

Welke betaalmethoden accepteert u?

For bookings on our secure website, we accept payment by Visa or Mastercard bank card or by written request on the booking contract, by bank check made out to the order of the campsite of destination, credit card, bank transfer, as well as by ANCV holiday vouchers.

Hoe betaal ik per creditcard, cheque of overschrijving?

Als u gekozen heeft voor de betaling met creditcard, zal een automatische incasso worden uitgevoerd na ontvangst van uw boekingscontract. Heeft u gekozen voor een betaling per cheque, stuur deze dan door naar het adres van de camping van bestemming.

Het is noodzakelijk om het reserveringscontract dat u in uw brochure vindt bij te voegen of te downloaden van de website onder "Documentatie".

Biedt u termijnbetalingen aan?

Bij ontvangst van de aanbetaling (25% van het totale bedrag) kunt u de betaling van uw verblijf uitstellen tot de betalingstermijn van het saldo (30 voor aanvang van het verblijf).

Comment dois-je procéder pour un règlement par chèque vacances (ANCV) ?

Indien u de gedeeltelijke of volledige betaling van uw reservering door ANCV heeft gekozen, kunt u deze per aangetekende brief met vermelding van uw dossiernummer naar het adres van de camping van bestemming sturen. merci de les envoyer par courrier recommandé avec A.R., en indiquant votre numéro de dossier à l’adresse du camping de destination.

Wanneer moet ik het saldo van mijn reservering betalen?

Het is absoluut noodzakelijk dat wij het saldo van uw verblijf niet later dan 30 uur ontvangen.

Wat omvatten uw tarieven?

Onze prijzen zijn inclusief:

 • Het ter beschikking stellen van de betreffende accommodatie (s) volledig uitgerust in overeenstemming met de beschrijving op de Websites en Catalogi.
 • De ruimte voor één auto voor elke accommodatie (tenzij anders vermeld).
 • Water, gas en elektriciteit.
 • De ontvangst en de inventaris van de inrichting van de uitgang.
 • De Camping Services, behalve die met deelname.
 • Schoonmaak, als u deze service hebt gekocht.

Onze prijzen zijn niet inclusief:

 • Annuleringsverzekering
 • De aanvraagkosten voor een forfaitair bedrag van 20€.
 • Huishouden, tenzij u deze dienst hebt gekocht
 • Betaalde activiteiten die door de camping worden voorgesteld (betaald ter plaatse)
 • Belastingen (belastingen volgens de camping)
 • Mogelijke extra toeslag voor een dier volgens de camping
 • de aanbetaling
 • Facultatieve diensten en uitrusting

Voor de gehele dag kunnen bezoekers van de camping een bezoekerstarief vragen. Een camping mag geen bezoekers toelaten of de toeristenbelasting mag niet noodzakelijk toegang verlenen tot alle Camping Services.

calendrier_aller-picto F

Informatie en reserveringen